Erik Witsoe

Početak festivala nije daleko!

07.11.2021

>

Naš izbor filmova je završen i uskoro otvaramo virtualna vrata ka našim filmovima. Sljedeće informacije osiguravaju da vaša posjeta našeg online festivala prođe glatko.

Filmovi će biti dostupni ovdje, na web stranici festivala,od 13. do 21. Novembra; pogledajte i naš program. Tako da možete unaprijed sastaviti svoj osobni program festivala (ovdje mogu biti od pomoći oznake ili favoriti). Integracija se odvija na sličan način kao i YouTube i Facebook video fajlovi, koji se mogu učitati izravno na web stranici i tamo reproducirati.

Za to koristimo Vimeo, video platformu koja se ne razlikuje puno od YouTube. Dakle, postoje samo male razlike. „Dugme“ za reprodukciju, pauzu i prikazivanje na cijelom ekranu je univerzalno poznato.

Na primjer, trailer za film "Quo Vadis, Aida" morate pogledati:

Ako se video mogao reproducirati bez problema, prva i jedina prepreka je uklonjena. Želimo vam puno uživanja uz odabrane filmove koji će se, kako je spomenuto, prikazivati ​​od 13. do 21. Novembra u bilo koje doba dana i noći, besplatno i bez reklama!

Ako nije uspjelo s gornjim videozapisom, preporučujemo da čitate dalje upute. U osnovi postoje dvije mogućnosti zašto se video ne može reproducirati:


- Koristite zastarjeli ili nekompatibilan preglednik (browser)

Općenito, preporučljivo je da preglednik, koji dnevno koristite bude aktualiziran. Ne želimo se previše upuštati u to pitanje, ali svako ko se brine o kretanju  kroz WWW, jednostavno je sigurniji sa najnovijom verzijom preglednika.

Vimeo je kompatibilan sa svim uobičajenim preglednicima, kao što su Firefox, Chrome, Safari, Explorer ili Edge.


- Blokiranje oglasa ili postavke preglednika su prestrogo postavljene

Postoje blokeri oglasa i preglednici koji uopće ne vole sadržaj nekih njima sličnih internet stranica. Treba im jasno „dati do znanja“ da sadržaji sa domena "vimeo.com" i "vimeocdn.com" nemaju loše namjere i da mogu biti dopušteni. I ovdje vam može pomoći internetski pretraživač u koji imate povjerenja.

Nakon što izvršite promjenu postavki vašeg preglednika, slobodno se možete vratiti na ovu stranicu i pokušati ponovo s gornjim videozapisom. U slučaju da i to ne funkcioniše, pitajte vaše prijatelje. Sigurno će se naći neko ko vam može pomoći.